Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: 3 pln w poniedziałek, na dzień dobry jak nic

wpis był z godz 12,xx kurs chodził okolicach 2,50, w ciągu kolejnych godz pomiędzy 13-16 tą urósł do 2,80 było skasować 10 rocent po wpisie i tyle wróżką nie jestem pomylić się mogę w szacowaniu szczytu, ale faktem jest, że brakowało zaledwie 8% do ceny docelowej, każdy chętny kasuje przed ceną docelową , stąd czasami jest nie domiar, ale co wy o tym mozecie wiedzieć:),
spółka w tamtych czasach miała locki, a infa o umowach z google swoje zrobiły,
bananowa wyspa NC ma to do siebie , że spółka ma dwa życia:
1) na lockach: lata w kosmosie
2) po lockach: wówczas zalicza doły , po czym wybija się po skończeniu sypania przez założycieli a już szczególnie wówczas jak są w niejzaparkowane fundusze inkubacyjne czy venture, te z definicji mają wychodzenie najczęściej 1-3 lat po upublicznieniu.
ps.to taki gratisik, bo to moja wiedza, którą nie muszę publicznie dzielić się

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CENTURION 0,00% 1,90 2025-10-16 16:46:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.