Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: 2zł za jedną akcję

Witam,

Wszedlem na forum DUONa, bo to jedna ze spolek, ktre na chwile obecna wydaja mi sie calkiem interesujace...

Ale nie o tym:)

CDP dalo mi sporo zarobic, na chwile obecna ich akcji juz nie mam. Nie mozna porownywac tych dwoch spolek. Na CDP na chwile obecna odchodzi cyrk na kolkach i mysle, ze wiekszosc "ogarnietych" juz to widzi. Wroza tam 30 PLN za akcje....to sygnal do ewakuacji, przynajmniej dla mnie.
CDP kupuja, moim zdaniem, z obawy przed "nie wskoczeniem" na poklad przed premiera W3, widzieli doskonale co sie dzialo przed W2. Stad ten owczy ped. Jak dla mnie troche wczesnie na takie ceny jak sa dzisiaj, ale moze sie myle, to przeciez gielda;) Tam nie liczy sie raport, wyniki, wskazniki, tak wlasciwie to nie liczy sie nic oprocz olbrzymich oczekiwan zwiazanych z nowa gra.

CDP uwzam za swietna spolke, z ktorej mozemy byc dumni. Male studio, prawie bankrut jeszcze nie tak dawno temu, w blyskawicznym tempie wdziera sie na rynek globalny a jej produkcje porownuje sie do hitow gigantow branzy. Czyz moze byc lepiej? Ja im zycze samych sukcesow.

Tyle tylko, ze spolka swoja droga, a owczy ped na akcjach swoja;)

Pozdrawiam i moze wkrotce dolacze do grona akcjonariuszy DUONa, jeszcze tylko musze odrobic zadanie domowe i poczytac ciut wiecej o spolce.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.