Myślisz Pan że będzie jak Coca- cola vs Pepsi ? Biedronka vs Lidl ? Jak Fanta i Miranda? Dobrze że może z kruka nie wiedzą o nas bo by nam akcje może zechcieli zabrać zaraz tak jak by tak myśleć Pana tokiem myślenia to....bylibyśmy milionerami za 1000 zł. Niech sobie to przelicze już zaokragle do 10 gr.....Jeśli ja kupuje tam przypuśćmy 10 000 akcji i kurs dobra kruka a dobra 400 zł niech będzie że tyle urosło też zaokragle w dół bo tam chyba 410 . Czyli mam. 4 000 000 za 1000 zł według tego toku myślenia hahaha i wtedy ja wypowiedzenie daje na stół w kołchozie dziękuję dowodzenia.... Chalpe stawiam na pierwszej lepszej górce na jakimś zad.... O i se ten sądzę ogórki,ziemniaczki paprykę. Kurnik se postawie i ze dwie kury by latały.... Krowę bym se mleko podoil te jaja ugotował z majonezem. Ale bym se żył. Ale to marzenia ..... Eh Panie Hillela.... Jak by tak było to ja Panu litre mleka i 10 jaj zawsze dam jak Pan przyjedziesz i grila zapalimy za chalpom. O i by my se powspominali te biedę co teraz jest. A się Rozmazylem aż oczy się wilgotne zrobiły..... Nawet nie ma kto łez obetrzec czy tam przetrzeć.