Trolle dalej wyją a prawda jest taka że ja nigdzie nie napisałem że sprzedaż nie jest rozliczona w całości tylko napisałem ile to trwa i że sprzedaż dopiero będzie rozliczania tak prościej bo macie problemy z zrozumieniem wygląda to następująco:
Rozliczenie ze sprzedaży na Steam z producentem gier to proces, który odbywa się cyklicznie, zazwyczaj raz na miesiąc. Twórcy otrzymują wypłatę od Steam po upływie 30 dni od zakończenia miesiąca, w którym zostały dokonane sprzedaże. Pieniądze trafiają na konto bankowe lub Portfel Steam producenta, a wypłata jest dokonywana po odjęciu opłat transakcyjnych Steam, które wynoszą 5% od wartości sprzedaży.
A jeszcze prościej sprzedaż za sierpień rozliczana raz w miesiącu np 1 września ( co nigdy nie ma miejsca jest to zazwyczaj 10-15 dzień miesiąca ) równa się temu że faktura zostanie opłacona po 30 dniach czyli najwcześniej 1 p października a to już 4 kwartał. Morał z tego taki że w wynikach za 3 kwartał mamy wliczoną sprzedaż co najwyżej za termin od 17 czerwca do końca lipca i wynik 2 milionów za ten okres jest fenomenalny bo wrzucili w to pewnie większość kosztów.
Kończę już te wywody bo nie jestem do szkolenia Trolli z księgowości wróćcie do szkoły podudźcie się troszkę może będą wam wtedy więcej płacić za spamowanie