Wybaczcie, ale jak czytam wpisy takich gości jak VNT, to ręce opadają mi do kostek.
Próżne moje tłumaczenia, to orka po ugorze, z kamieniami. A pług w konie zaprzężony a nie podpięty pod traktor.
Powiedz mi VNT, czy ty cokolwiek myślisz ?, czy tylko bezmyślnie wyrzucasz z siebie te głupoty jak przekupka na rynku krakowskim !
Zastanawiałem się przez chwile czy zareagować na twoje słowa, czy po prostu puścić je mimo uszu. Ale z drugiej strony krew mnie zalewa, jak jakiś szczypior zielony mnie tu poucza pisząc głupoty od tradajca. No i co mam to zostawić aby pozostałe szczypiorki myślały , że w tych słowach jest prawda? Zapewniam was nie ma jej ani na jotę !
Najpierw jego cytat
,,jeszcze wczoraj pisałeś zupełnie inaczej. To się nazywa - schizofrenia.,,
To ja ci napiszę. To zdanie świadczy nie o mojej chorobie, ale o twojej głupocie i braku elementarnej wiedzy. Jak widać nie jesteś nawet w stanie zrozumieć wypowiadanych do was przeze mnie słów. Bo gdybyś był, to nie pomieszałbyś stopni trendu o jakich tu mowa !!!
Kumasz to ? Wczoraj pisząc o ewentualnych wzrostach pisałem o trendzie wtórnym krótkoterminowym i wyraźnie to zaznaczyłem, a nie o trendzie głównym spadkowym !!!!
Jak widać dzisiaj przynajmniej do tej pory akcje MIT nie wykazują nawet chęci do podskoku.
Świadczy to o ogromnej słabości tych papierów.
Ale to drobiazg, bo już koleś dałeś popis na Netii i to jaki. Netia spadła 10% a Chodzik pisał, że warto kupować ! Spadła baranie , bo była odcięta Dywidenda. Kumasz ? Wiesz co to dywidenda ?
Dlatego, proszę cię, żebyś na drugi raz, jak już masz coś napisać i skomentować moje słowa, zastanowił się dziesięć razy, a już do krytyki to się w ogóle nie bierz. sam widzisz, że krytyka jak gołębie wraca do tego co krytykuje.
Pozdrawiam wszystkich
Chodzik Księżycowy