Dnia 2023-04-28 o godz. 13:37 ~Narcyz napisał(a):
> Nie wiesz o mnie zupełnie nic, a piszesz jakbyś wiedział o mnie wszystko :) Czy tak samo jest w przypadku Twoich wypocin o SFD? Podpisując się "Narcyz" nawiązywałem do osoby, której odpowiadam- pasuje idealnie.
Pora coś napisać po przerwie,ale najpierw do przedmówcy... "Nie wiesz o mnie zupełnie nic, a piszesz jakbyś wiedział o mnie wszystko"?Oderwałeś się od rzeczywistości.Przeczytaj jeszcze raz mój wpis kolego.Mamisz wzrostami i tylko TO skomentowałem.Szanowny Narcyzie,którym w/g ciebie ja jestem (zajrzyj w lustro i upewnij się czy na pewno tak jest),zamiast zajmować się badaniem właściwości czyjejś osobowości bawiąc się w jakieś psychologiczne studium na forum giełdowym powiedz coś o podłożu dla przeszłego kierunku kursu.Widać niewiele masz o tym do powiedzenia oprócz wyrażania życzeń bo kupiłeś...A tu trzeba się wykazać realizmem i rozumieniem mechanizmów rządzących giełdą,zwłaszcza tą naszą gdzie kierunki wyznacza, oprócz obecnie geopolityki, żarłoczność i chciwość spekuły.Czekam spokojnie na 2.