Czemu twierdzisz, że zlecenia tego nie odzwierciedlają?
Wczoraj kupiono akcji SF za ponad 50k, przedwczoraj podobnie.
Czemu twierdzisz, że wśród kupujących nie było akurat Pablo1 ?
Masz jakieś informacje przeczące jego wypowiedzi, że się wypowiadasz na ten temat?
Ja na przykład dokupiłem pakiecik kilkuset akcji za niecałe 8,5 klocka w zeszłym tygodniu aby sobie znowu trochę zaniżyć średnią i łatwiej wyjść w przyszłości z inwestycji i z nieco większym zyskiem.
I co, też napiszesz że tego nie zrobiłem bo ci jakaś wróżka podpowiedziała że tak się nie stało? Czy może sam wróżyłeś z fusów i tak ci wyszło?
A po za tym czemu piszesz o straconych groszach? Przecież już ci wczoraj tu ktoś pisał, że dopóki się nie sprzeda to nie ma straty a możesz nie wierzyć ale są tutaj inwestorzy którzy myślą długoterminowo i papier mogą trzymać latami.
Jak ktoś liczy na szybki zysk to zazwyczaj kończy się tak jak w twoim przypadku gdy ludzie ubierają się na górce pod wpływem emocji, gdy kurs został sztucznie napompowany a potem wiszą latami na hakach lub sprzedają z 80% stratą. Tak więc jak nie uśredniasz to ci współczuję bo wątpię by tu kurs kiedykolwiek wzrósł ponownie do stu złotych. Szczerze mówiąc nawet na pięćdziesiąt bym zbytnio nie liczył.