Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,20 zł , zmiana od tamtej pory: 56,25%

Re: 160 baniek zysku za ost 4 kwartały c/z 6

Mam odmienne zdanie rosły wszystkie firmy nawet te, które nie zarabiały i nie miały programów motywacyjnych. MCI zarabia wciąż rosną aktywa i będą rosnąć dalej i jeszcze mamy skromną dywidendę antyinflacyjną 3% licząc od bieżącego kursu a to że MCI jest niedowartościowane uważam za okazję inwestycyjną. Rakiety się nie spodziewam. ale myślę że przynajmniej dojdziemy do górnego ograniczenia kanału wzrostowego. Myślę że przed dywidendą możliwy jest jeszcze skup akcji chytrus będzie chciał zachować jak najwięcej dywidendy dla siebie. Najpierw połączenie z PEM ,skup, dywidenda. Skoro nie wierzysz Inco w rozwój MCI to po co trzymasz akcje. Przecież jesteś zarobiony sprzedaj i się nie męcz. To samo pisałem młodemu. Powinno się kupować akcje z którymi dobrze się czujesz jest tyle innych fajnych spółek.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MCI 0,33% 30,00 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.