Prosiłem o uczestnictwo szczególnie tych którzy mieszkają w Gdańsku czy blisko więc dziękuję tym którzy odpowiedzieli na ten apel ...ważna jest frekwencja nawet jeśli nie mamy wiedzy i tylko słuchamy choć może na następną konferencje dam Wam ściągę z pytaniami ...takie konferencje są formą reklamy i może jakiś inwestor zainwestuje i dołączy do inwestorów długoterminowych i pomału zabraknie akcji do sprzedaży na tych poziomach cenowych ... zarząd też dużej wiedzy szczegółowej nie ma bo taką wiedzę mają zarządy poszczególnych spółek zależnych ba więcej konkretów można się dowiedzieć czytając raporty roczne spółek zależnych niż to co ogólnie przekazuje zarząd spółki matki..większą wiedzę od zarządu w tych sprawach szczegółowych mogą mieć obecni na konferencji dyrektorzy /ogólnie pozytywne wrażenie o tych dyrektorach na podstawie tej i poprzedniej konferencji/ ...Widać że GG zawarła pakt o nieagresji /o wszystkim członkowie mogą nie wiedzieć / ...zadali przez panią koordynator chyba dwa pytania które chyba Darek prosił o zadanie ...ale po GG należałoby oczekiwać więcej profesjonalizmu wynająć księgowego czy kogoś z wiedzą ala biegłego i wtedy zadawać pytania i taka osoba powinna to robić bo wie o czym mówi i może dyskutować a druga strona ma wtedy mniejszą wiedzę ...a jak bez wiedzy zadajemy pytanie to co by nam nie odpowiedzieli to przyjmujemy taką odpowiedź...Dodatkowo prosiłem aby GG wytypowała kogoś kto namierzy @ analityków sektora energetycznego i wysłała zaproszenie do analityków na konferencje ...czy to zrobiła ...oczywiście mógł do nich mój pomysł nie dotrzeć ...staram się odpowiedzieć na pytanie dlaczego ani jednego analityka nie było /chyba że zadawał jakieś pytania przez internet / nawet TFI które pojawiło się w akcjonariacie to zwiększa prawdopodobieństwo że słup lub mają to oddać np w wezwaniu ...Był jeden dziennikarz Rzeczpospolitej i Parkietu/ jeden wydawca/ czy ktoś z Nas poprosił go czy sam z siebie /podobnie on jako jedyny na poprzedniej konferencji Orlenu zadał pytanie o spółkę więc należy mu publicznie podziękować za zainteresowanie tematem ENERGA SA ..bo reklama też jest elementem zwiększenia strony popytowej i wzrostu kursu .