Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  73,40 zł , zmiana od tamtej pory: 47,96%

Re: 130 do końca kwietnia

Szerszen, dimmu3 dołączył do tzw „sekty wyznawców XTB” więc każda wypowiedź którą nie jest zgodna z ich poglądami będzie rodziła atak personalny:)
A teraz do dimmu3: napisałeś że nie było 130 bo hype został zatrzymany przez słabe wyniki plus500 oraz IB. Widzisz, tylko problem w tym że 20.04.2026 o godz. 15:29 stwierdziłeś że właśnie słabe wyniki plus500 oraz IB schłodzą oczekiwania co do wyników XTB co tylko w reakcji na ich publikację (rekordowych wynikow XTB) spowoduje dalszą wędrówkę na północ. Zobacz jak bardzo się myliłeś. Może zatem to moja teza o decyzji ze ATH to będzie 114 i kropka jest bliższa prawdzie? A zastanawiałeś się dlaczego zarząd zwiększył cenę max do 140 ? Zobacz na timeline kiedy to było, a kiedy byliśmy w widełkach 110-114…
Z drugiej strony, gdybym to ja sterował tą łajbą to teraz właśnie, po wyrzuceniu większości pasażerów, którzy już od dawna czekali na suchy bezpieczny ląd i upragniona realizację zysków (patrz: Lis, devil_, xxx i inni którzy od paru dobrych dni się nie udzielali na forum zatem najpewniej nas opuścili), płynąłbym dalej na północ bo i obciążenie mniejsze. Ale to tylko moje widzimisię bo nie mam na to żadnego wpływu. Podobnie jak twoim widzimisię było ATH 130 do końca kwietnia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB 2,63% 108,60 2026-06-05 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.