Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: 10 baniek

Ja też wolałbym, żeby powiedział że zapewnia, ale każdy ma swój styl. Tomczyk pewnie jest bardziej zapobiegawczy, więc biorąc pod uwagę taka retorykę, koniec roku pozytywnie nas zaskoczy.

Co do kursu versu zysków mam odmienne zdanie. K2 przez ostatenie lata przynosiła straty ponieważ inwestowała w Okta K2 Fabrity, S3 itd. I to był dobry pomysł.
Tylko inwestorzy tego nie zauważyli, bo tak jak Ty patrzyli tylko na zyski. (Bez urazy oczywiście, bo każdy ma swój sposób na inwestowanie pieniędzy).

K2 zdecydowało zakończyć przygodę z Audio, bo uznało że ma dość ponoszenia strat, a pewnie trzeba było walczyć o rynek I szybko się rozwijać. Rozumiem to, ale biorąc wysoko marżowe zyski i perspektywy wzrostu rynku na całym świecie cena sprzedaży pakietu Audioteki jest za niska.

Co by nie było mam nadzieję, że następnym razem nie sprzedadzą w połowie drogi swoich następnych biznesów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FABRITY -0,37% 26,70 2026-02-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.