Dnia 2024-08-28 o godz. 18:20 ~Znudzony napisał(a):
> Troszeczkę mnie w jednym punkcie obraziłeś, więc nie wchodzę w dyskusje mimo, że częściowo się z Tobą na temat firmy zgadzam a częściowo nie, ale fakt jest faktem. Forum powinno być miejscem do wymiany poglądów i opinii o danej spółce a nie od obrazania kogoś i wyzywanie od niemyslasmcych. Twoja opinia , Twoja sprawa. Ja nigdy o kimś bym tak nie napisał. Zawsze twierdzę że jedna z najważniejszych cech w społeczeństwie jest szacunek do drugiego człowieka jaki by on nie był.
A Ty mnie więcej niż w jednym
Dnia 2024-08-27 o godz. 22:43 ~Znudzony napisał(a):
> Panowie myślę że się mylicie bo jak inaczej wytłumaczyć że np takie RAFAKO też bankruty jak ENI wg was, ma 10 razy tyle akcji , wierzytelności tylko jakieś 1 mld złotych a kurs 0.80 . To Energoinstal chyba przy tych wskaźnikach musiałby kosztować jakieś 0.01 grosza . Wg Karola , Jerrego Jacka czy innego fantasty bo przecież to spółka z Polski to chociażby jako KREZusi nazywalibyscie się chociaż godnie a nie jak pajace spod zawodówki nie ujmując oczywiście nikomu kończącemu tego typu szkoły. Pozdrawiam Panów amerykańców(że mamusia z tatusiem nie nauczyła że mieszkając w Polsce trzeba być patriota to faktycznie tylko do nich pretensje) i rodowitych rodaków.
Nie uważam się za żadnego fantastę , krezusa , czy pajaca spod zawodówki .
A co do mojej szkoły to ja bynajmniej się jej nie wstydzę , jak również pracy którą po niej wykonywałem
gdyż żadna praca nie hańbi , jeżeli jest tylko uczciwie wykonana .(Ty najwidoczniej masz z tym problem)
Więc wymagając od kogoś pozytywnego zachowania , zacznij od siebie.
Co do szacunku , to wiem na ten temat tylko jedno - trzeba sobie na niego zasłużyć (zapracować).