Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,90 zł , zmiana od tamtej pory: -62,52%

Re: 1 faza zakończona

Koledzy w moim portfelu najwazniejsze 2 medtechy brane na long - SDS i Medinice oraz realizuje zysk na Scope. Nie interesuje mnie godzinowa cena SDS bo jak napisalem ja chce zarobic minimum 1000% netto. Tak zrobilem ze scpl, poradzil mi tak inwestor/operator smart money na EU. Wtedy scpl kosztowalo 20 zl. Chce powtorzyc ten mechanizm bo spolki maja podobnie nowatorskie urzadzenia, zblizona cap, patenty i sa po fazach badan potwierdzajacych zalety medyczne swoich wynalazkow. Czyli faza dziecieca najdluzsza i najbardziej meczaca zakonczona. Na frukta trzeba jeszcze poczekac do 2024-25-26r. ale pomyslcie jak bedzie milo na tym forum czytac czy SDS dociagnie do 200 zl czy nie przed odcieciem 30 zl dywidendy na akcje. A my bralismy po 15 zl i smiejemy sie w nos kolarzom i innym groszolapom. Potraktujcie SDS jako fundusz emerytalny. Milych snow o kursie naszej przyszlej portfelowej gwiazdy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SDSOPTIC -1,32% 5,96 2025-11-14 11:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.