To nie będą wyniki za 4 kwartał, ale za cały rok 2019, a więc w 3/4 już je tak naprawdę znamy. Po trzech kwartałach było 68,5mln, 10,2mln zysku operacyjnego, 5,4 mln zysku netto. Od tamtej pory według komunikatów o sprzedaży przekazali dodatkowe 21 mieszkań. Nie ma co porównywać do roku 2018, bo jesli chodzi o wyniki to był on nietypowy ze względu na przesuniecie kilku projektów na 2019 rok, ale w porownaniu do 2017 roku to w 2017 przekazali jedynie 2007, co mimo wszystko i tak dało im 68,9 mln przychodów, 7,8 zysku operacyjnego i 1,1 mln zysku netto (ale z tego co pamietam to wówczas zaplacili 1,8mln kary w tym odsetki wiec gdyby nie to to wyszło by 3mln zysku) . Tak jak pisaliśmy wcześniej nie jestem pewien czy zakup tej ostatniej działki za 8mln będzie miał wpływ na wynik netto. Ty uważasz że nie, ja ciagle mam watpliwosci, no ale wynik operacyjny i tak będzie wysoki, niższy może być netto.
Oczywiście "bardzo dobre" to określenie względne, jedni powiedza, że to wcale nie jest bardzo dobre, ale ja uważam, że można tak powiedzieć.