GRATULUJĘ spadku od covidowego zjazdu GTC w 2020r z ceny 10,38zł na 6,82zł w 2021r !!!!! B R A W O.Przypominam,że galerie juz otworzyli,gdyby się ktoś jeszcze nie zorientował ,a ostatnie wezwanie na akcje BYŁO OSTATECZNIE PO 8,76ZŁ w pazdzierniku 2020r i chyba ze się myle,ale wydaje mi się,ze w ciągu roku cena nie moze byc niższa od ostatniej w wezwaniu,gdyby przypadkiem do wezwania jednak doszło.W TAMTYM OKRESIE wartosc godziwa gtc okreslona na podstawie wartosci jej aktywów netto była wyceniana przez zarząd na 9,25zł do 10,67zł. 8 grudnia 2020r Ipopema wydała rekomendacje dla gtc na 8,48zł (CZYZBY SIĘ POMYLILI?),BO REKOMENDACJE SĄ chyba wystawione na okres roku).PRZEZ OSTATNI ROK NA GTC NOWE KUPNA,DUZE KUPNA NIERUCHOMOSCI(np.kupno 100% spólki Winmark za 160mln euro),NOWE ,ZNACZNE UMOWY NAJMU(np z IKEA BERSHA), przedłużenie umów -Rompetrol,NOWE,DUŻE SPRZEDAZE 11BUDYNKÓW-WSZYSTKO NA STRONIE GTC.do tego rating inwestycyjny gtc wydany przez Scope Ratings bbb-z perspektywą stabilną.CZY TO JEST POWÓD DO OBECNEJ CENY GTC 6,82ZŁ?? W POCZĄTKU 2020R BYLO 10,38ZŁ.CZY COŚ ZMIENIŁO SIĘ NA MINUS O CZYM JA NIE WIEM???wyniki też przewidywali słabe przez jeden lub półtorej kwartału 2021r(w infie z 23.03.2021r).WIEC CO TO ZA 6,82ZŁ? na gtc.P Y T A M.