Jestem w podobnej sytuacji jak autor tego posta , kupiłem na znacznie wyższych poziomach i troche mi sie czoło zmarszczyło przy dużej stracie no i waszych dziwnych postach w która strone zmierzamy . Postanowiłem osobiście sprawdzić jak się sprawy mają , człowiek z zarządu nie bardzo miał chęć na rozmowe na temat kondycji spółki ale po chwili wachania pokazał dotychczasową produkcje firmy oraz naświetlił z grubsza nad czym pracują . Niczego nie obiecywał (jak w Veno) , niczego nie dementował w mojej ocenie zapracowany człowiek - który jest już blisko sukcesu i mówi róbmy swoje , co widzą ludzie z branży i podpisuja kolejne umowy . Kurs być może jeszcze odrobine spadnie , ale przy moich stratach nie opłaca się juz sprzedawać - uśredniam i tak też zrobie na nizszych poziomach jeśli na takie zjedziemy . Pisze Wam to nie po to by nagonić na kupno czy sprzedaż , dzisiaj zrozumiałem że 90% postów na tym forum na temat Visiona jest wyssanych z palca - piszą ludzie , którzy nie wiele wiedzą za to bardzo naganiaja w obie strony . Nawet nie czytajcie tych wszystkich szczeniackich postów , bo nie maja nic wspolnego z prawdziwa sytuacją firmy . Jedno jest pewne , inwestycja dość ryzykowna ale firma się rozwija i być może nas kiedyś zaskoczy ...