Tak to Pan pisze tylko na forum, zeby oczyscic sie z zarzutow przed forumowiczami. A ja robilam juz tysiace telefonow i do Panstwa i do urzedu w Holandii i nikt mi nie pomogl, zwlaszcza euro- tax. Sama musialam sobie radzic. Taka jest prawda, a prawda w oczy kole. Jestem ciekawa co teraz, bo jak narazie nikt sie z panstwa do mnie nie odezwal. Teraz juz mija dwa lata jak nie wiecej od skorzystania z panstwa uslug, wiec pewnie nie mam sie co spodziewac. Ale ja juz uprzedzam, ze bede walczyc o swoje ciezko zarobione pieniadze, choc Wy byscie mieli przez to problemy, bo nie jestescie w zaden sposob pomocni. Wyparliscie mnie z pamieci czy jest tego inny powod, ze nie dostaje zadnych wiadomosci o mojej sprawie? Zadnego maila przez ponad pol roku nie mowiac juz o telefonach. Poza tym ktos z panstwa pracownikow obiecal mi wyslac daty wszystkich pism urzedowych, ktore panstwo wystosowali do urzedu w Holandii juz w maju i do tej pory nikt tego nie zrobil. To znaczy, ze macie cos do ukrycia. Tak sie nie robi, jesli sie jest kompetentna firma. Trudno, jesli Wy sie nie odzywacie ja tym bardziej. Ale sprawa i tak bedzie rozwiazana.