ale towarzystwo się tu rozpisało jak ja urlopuje całe wakacje a co będzie jak pisałem cena dojdzie do 45 zł za Dębice haha szok, tak to wychodzi zazwyczaj jak było się przez 4 lata karmionym Rydzykiem to teraz kieszenie muszą być puste to jest naturalne.
Tom to już chyba teraz powinien się rzygać jak usłyszy słowo Rydzyk haha i koszmary senne o Rydzyku do końca życia haha
Widzę ze konkretnie tu tylko pisze Piotr i jeszcze ze 2 osób co nie zostali nakarmieni Rydzykiem haha i zachowują przytomność umysłu.
3 lata temu było to samo jak miało być wezwanie kurs Dębicy spad ze 110zł do 73 zł w ciągu nie całego miesiąca aby w ciągu 3 dni przekroczyć s powrotem ponad 110zł.
Ja teraz przeżywał koszmar ale na Polskich drogach 50km jadę 4 godz. to jest dla mnie utrapienie i koszmar a nie Dębica ten łobuz naobiecywał mi ze każde miasto będzie miało obwodnice i karmił mnie przez ten czas tylko RYDZYKIEM abym nie myślał o swoim portfelu i o drogach haha
Piszcie tu dużo jak wrócę to po czytam Wasze wpisy i będę wiedział w jakiej jesteście kondycji psychicznej a będzie jeszcze gorąco tu powiadam Wam. Co nie którzy tu jak usłyszą jeszcze raz w TV słowo Rydzyk to mogą rozbić ten TV o ścianę trzymam za Ciebie kciuki Tom aby Cię nie poniosło a będzie gorąco.