Kilka dni mnie nie było, a tu taki folklor dzięki niejakiemu staworkowi i adocowi nastał :))))) Ciekawe czy już sprzedali swoje 100 akcji ;) No cóż - raporcik się ukazał, oczywiście metodą ctrlC - ctrlV - te same bzdety o porównywaniu strzykawki z urządzeniem itp. Najbardziej bawi mnie punkt II harmonogramu:
"stworzenie pisemnych opracowań zawierających zidentyfikowane kategorie potrzeb i wykazujących, że urządzenie do iniekcji doszklistkowych oka może zaspokajać te potrzeby oraz, że istnieje rynkowy popyt na tego typu urządzenie. Etap ten zakłada analizę wyników badań przeprowadzonych wśród wystarczająco dużej populacji okulistów do oszacowania poziomu ilościowego zainteresowania projektem. Zakończenie realizacji II etapu planowane jest do końca IV kwartału 2015 r"
he, he, he - potrzeby badali raptem kwartał, a cały rok będą tworzyć pisemne opracowanie :)))))) Coś mi się zdaje, że opracowanie będzie "miód malina", a może się to zbiec z przyznaniem środków ze Strategmed III i .......... zakończeniem lock-up na akcje dla WDM ..... ale ja nic nie mówiłem :)))