Dziś przesłałem poniższe pytania do Pani Nadzorcy
Dzień dobry
1.Chcę się przypomnieć, iż nie uzyskałem odpowiedzi czy Pani Nadzorca będzie wnioskować o ujawniwnie celów z Planu Naprawczego odnośnie przychodów? (chcę zaznaczyć, że w procesie naprawczym nie jest to prognoza a właśnie cel i to jeden z ważniejszych stąd uczestniczy rynku obligatariusze i akcjonariusze powinni wiedzieć czy Plan Naprawczy jest realny czy pozorowany)
2. Nie poznałem też odniesienia Nadzorcy na mój zarzut, iż wytłumaczenie spadku przychodów udzielone Nadzorcy przez spółkę nie ma odniesienia w liczbach stąd nie jest w pełni prawdziwe (to dość poważny zarzut z mojej strony i jednocześnie informacja dla Pani Nadzorcy) - swój zarzut jestem w stanie obronić na podstawie liczb (kwocie spłat zobowiązań publiczno-prawnych i ew. projekcji dla ew. przychodu z tej kwoty co w żadnym razie nie pokrywa się z kwotą spadku przychodu o 500 tys/kwartał)
3. W miedzyczasie chcę też zapytać czy Pani Nadzorca wydawała jakiekolwiek zalecenie odnośnie obniżenia kosztow zarządu co z racji ogrmonych strat i ogrmonych odpisów wydaje się oczywistym posunięciem zwłaszcza, że jest to fizyczne wytrącanie gotówki