Informacją o niedojściu do skutku emisji jest ciekawa. Z jednej strony może to być zła informacja a z drugiej być może mająca na celu wywarcie określonego wrazenia. Co być może doprowadzi do wyprzedaży akcji przez naprawdę już zmęczonych akcjonariuszy. Ja bym zadał pytanie co się naprawdę dzieje w Polymertech bo tego nie wiem Tak myślę że tyle zachodu łączenia spółek tylko po to aby zrobić parę osób na stosunkowo nieduża kasę metoda nw wnuczka???...nie sądzę. Myślę że tak naprawdę ta niewielka emisja i te pol miliona PLN nie są spółce niezbędne. Jeśli trend zarabiania kasy i dodatnich przepływów się utrzyma to 490 tys zl ie będzie to miało znaczenia. Pytanie co dalej z patentami czy udzielenie praw SINO to wszystko co spółka mogła osiągnąć. Tyle zachodu prac nakładów intelektualnych i.dziwne by to było. Z drugiej strony SINO działa w obszarze tworzyw sztucznych i być może obie spółki na tym skorzystają. Nie wykluczam że w ofercie pojawią się wyroby zawierające domieszkę oparta na technologii Polymertech ... Niestety w takich małych spółkach brakuje rzetelnego przepływu informacji. Życie pokazuje że często jest tak że ktoś chce uzyskać określony efekt a sprzedać w dołku tyle lat czekając po czym pojawią się kluczową dobra informacja to głupio.mja myślę że to nie jest koniec Polymertech. Za dużo wysiłku włożyli w te łączenia tworzenie itd aby to tak się miało po cichu skończyć. Ja wbrew pozorom ostatni raport oceniam jako ciszę przed burza..pamiętajcie że nie da się spekulować na akcjach które nie są wprowadzone do obrotu. A zasada jest taka Kupuj tanio. Nie sprzedawaj tanio a kupuj Tanio jak inni są już zmęczeni. Ja tam wierzę w duet Pana Andrzeja oraz Tomasza ....chyba to jeszcze nie koniec