Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,23 zł

Przypomina mi sie MINOX, DEPEND, TERMO2POWER

Tam tez prawie w pojedynkę walczyłem z trollami by przedstawiać prawdziwa rzeczywistość. Docieralem do dowodow i pokazywałem klamstwa zarzadu (np.umowa Budimex-Minox)
A oni na forach przeklamywali fakty, manipulowali, obrażali, straszyli (prezes termo nawet mojego nicka wpisal wsrod innych na swoja strone ze podjal dzialania prawne?? A ostatnio sam dostal 300 k kary ahahaha - ja czekam na ten pozew haha)

Depend przez ponad rok czekal na walizki z pieniędzmi i juz go nie ma haha

Minox banda Olszewskiego ze skupem prezesem Maliszewskim przy pomocy mecenasa Osinski (spolka EBCS) teraz sprawa w prokuraturze i scenariusz podobny na M-Trans, Presto.

Na Minox to byla jazda, 24 h na dobe atak trolli, kłamstwa, listy intencyjne, umowy, budimex zaprzeczał, Centurion pokazywal udzial 5%, 10%, zwolywal walne o skupie NIEDOWARTOSCIOWANYCH akcji by przed walnym pokazać 0% udzial i walne sie nie odbyło hahsha
A obroty milionowe co sesje, zaciekla walka na forum przez cale tygodnie. Teraz jakis tam cicho hahaha

Takie mafijne akcje sa na bananowej gieldzie. Dlatego tam gdzie zachodza podejrzenia delikatnie mowic traktowania drobnych jak dawców kapitału przypominał by mieli rozum zanim wydadzą złotówkę. KNF nie dziala kontroli nad ta szulernia nie ma nikt.

Co do SLK emisja po 10 groszy jest nie uczciwa, spolka nie zmniejsza zadluzenia, nie wyplacila za 2018 dywidendy i za 2019 tez pewnie nie, nie zrobila obiecandego w uchwale z 2018 skupu akcji natomiast robi emisje 12 mln z czego 4,06 mln po 10 groszy a 8 mln sie zobaczy czy podobnie ! Pewnie tak.

W marcu zobaczymy czy zmniejszyli zadłużenie czy...zwiększyli !
  • Przypomina mi sie MINOX, DEPEND, TERMO2POWER Autor: ~Opinia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.