Forum Giełda +Dodaj wątek

*** propozycja ***

mój post znacząco odbiega od tematów poruszanych na tym forum, zamieszczam go wyłącznie z sympati dla forumowiczów Tech,

proponuje poobserwować spółkę PROTEKTOR która jest w konsolidacji od dłuższego czasu, jest to jedna z nielicznych niedowartosciowanych spółek na GPW,

ubiegły oraz obecny kwartał był dla spółki bardzo dobry, szykuje sie kolejne przejęcie konkurencyjnej spółki na przełomie roku , w drodze są dwa poważne kontrakty, ich rozstzrygnięcie jeszcze w tym roku, ponadto spółka szeroko wychodzi na przeciw kontrahentą z zagranicy, wyposaża najlepsze armie świata,

inwestycje należy traktować raczej jako średnioterminową aczkolwiek w krótkim okresie będzie można również zarobić - w moim przekonaniu ok. 30 %, spółka bardzo stabilna, jestem jej akcjonariuszem od ponad roku i nie mam powodów do narzekań,

zapraszam do wnikliwej analizy, spółka warta uwagi a przy tym bardzo ciekawa technicznie,
  • *** propozycja *** Autor: ~Lutek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOJ -5,88% 1,60 2026-01-23 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.