Forum Po godzinach

prawdziwe zarabianie

Bux jest to firma, która płaci za oglądanie stron internetowych reklamodawców przez określony czas, zazwyczaj 30 sekund. Przeważnie za 1 obejrzaną reklamę dostajemy 1 centa.
Dużo ludzi mówi, że to nieopłacalny biznes, ponieważ tych reklam nie ma za dużo, a bardzo często administratorzy tych buxów są nieuczciwi nie wypłacając należnych pieniędzy.
99% firm PTC to oszuści, ale są też uczciwi administratorzy takich stron.

W kwietniu 2008r. pojawił się nowy innowacyjny bux. Różni się od swoich poprzedników tym, że Administrator wypłaca pieniążki natychmiastowo w kilka sekund na konto alertpay lub paypal. O czym ja mówię?, a mianowicie NEOBUX, który jest bezsprzecznym liderem wśród buxów. Dzięki tej firmie zarobisz pewne pieniądze, które wypłacisz natychmiastowo. Rejestracja jest darmowa jak w każdym buxie!!. Jest to pierwsza wreszcie uczciwa firma get paid. Chciałbym podkreślić, że gdyby to była ściema, to bym nie pisał tak obficie na temat tego buxa. Ten post napisałem dla ludzi, którzy chcą zarabiać prawdziwe pieniądze. Poza tym neobux powstał w kwietniu 2008r., a jest już luty 2009r., więc bux musi być naprawdę uczciwy jak tak długo przetrwał.

Minimum do pierwszej wypłaty to 2$. Przypominam wypłata jest realizowana natychmiastowo w kilka sekund na konto alertpay lub paypal, w zależności kto jaki preferuje bank internetowy.
Więc trzeba najpierw założyć konto bankowe w, którymś z tych banków. Proces tworzenia konta jest bardzo prosty i nie trzeba się obawiać jakiś komplikacji i trudności w wypełnianiu formularza. Jedynie co trzeba mieć, to utworzone konto pocztowe najlepiej gmail.
Ja osobiście proponuje bank alertpay.
Oto adresy internetowe tych banków:
www.alertpay.com
www.paypal.pl
Informacje dotyczące jak wypłacić pieniążki z tych banków internetowych na swoje konta bankowe można znaleźć w Internecie bez problemu. Chciałem tu raczej przedstawić informacje na temat neobuxa. Stawki minimalne do wypłaty w neobux rosną o 1$ co kolejną wypłatę, aż osiągniemy stałe minimum 10$.

Administrator proponuje 0,5 centa za kliki poleconych oraz 1 cent za własne kliki dla użytkowników Standard. Użytkownicy Premium otrzymują 1 cent za kliki poleconych oraz 1 cent za własne. Reklam jest cztery, ale mimo ich niskiej liczby można zdobyć przyzwoity dodatkowy dochód. Nie mówię tu o kokosach, bo mnóstwo ludzi chce zarabiać tysiące dolarów, ale kilkadziesiąt, a nawet kilkaset jak ktoś się postara jest możliwe. Neobux jest poważną firmą i mało kto ją krytykuje. Przeważnie krytykami są nieuczciwi użytkownicy.
Tak więc przed rejestracją proponuję zapoznać się z regulaminem neobuxa.

Poleceni to jeden z najważniejszych elementów systemów Get Paid. A dlatego, że to właśnie dzięki nim zarabiasz znacznie większą ilość pieniędzy, których niestety sam nie byłbyś w stanie zarobić. Oczywiście żeby nie było jakiś nie jasności, to tłumaczę, że zarabiając 100% zarobków poleconych nie zabieramy ich pieniędzy. Polecony klikając w reklamę zarabia jednego centa i my również z tego tytułu, że dana osoba jest naszym poleconym. Tak więc wszyscy zarabiają. W neobux użytkownik standard zarabia 50% zarobków swoich poleconych, a użytkownik premium 100%.

Poleconych można zdobywać na dwa sposoby:
• za pośrednictwem reflinka, to znaczy, że osoby, które się zarejestrowały dzięki mojemu linkowi stają się moimi poleconymi.
• Drugi sposób to wynajmowanie w neobux poleconych na jeden miesiąc za opłatą.

Tak jak wspomniałem poleconych można wynająć na jeden miesiąc i to jest dobry pomysł, gdyż jeżeli trafi się nam paczka nie klikających osób, to świat się nie wali, ponieważ za miesiąc trzeba będzie wynająć nowych. Oprócz tego jak w każdym buxie można oczywiście wymienić nieaktywnych uczestników. Członkowie Premium Mogą wymienić poleconego za 10 centów w każdej chwili. W przypadku użytkownika standard poleceni, którzy nie klikają 14 dni, są automatycznie wymieniani przez administratora.

W innych buxach jest tak, że poleconych się kupuje na stałe i często okazywało się, że nikt z tych osób nie klikał. Było to spowodowane niekorzystnym regulaminem i długim czekaniem na pieniądze. Często administratorzy tych stron byli nieuczciwi i uciekali z zarobionymi naszymi profitami. Wyjątkiem jest bux.to, który owszem nadal płaci, ale na swój profit trzeba czekać kilka dobrych miesięcy. Sam czekam już 9 miesięcy i chyba się nie doczekam swoich pieniędzy.
Dlatego ludzie boją się inwestować w takie strony, lecz neobux zapoczątkował nową erę uczciwych buxów dzięki korzystnemu dla klienta regulaminem oraz natychmiastowym wypłatom.

Jest jeden haczyk, a mianowicie jeśli chcesz zarabiać z poleconych w neobux, to musisz oglądać reklamy, w przeciwnym wypadku ich kliki nie zostaną ci dodane. To zmusza ludzi do klikania i w dużej mierze wpływa na wysoką jakość poleconych. Zresztą codziennie jest tylko do wyklinania 4 reklamy, więc wiele czasu to nie zabierze, a dodatkowe pieniążki można zarobić. Po trzydziestu dniach jeżeli nie będziemy klikać, to nasze konto w neobux zostanie zawieszone i wszystkie środki na nim zgromadzone zostaną usunięte, więc trzeba uważać. Dzięki tej zasadzie bux ten jeszcze długo pożyje, gdyż wszyscy użytkownicy są aktywni.

Prosta kalkulacja zarobków dla użytkownika Standard:

4 własne kliki * 30 dni = 1,20 $
3 poleconych * 4 kliki po 0,5 centa * 30 dni = 1,80 $
10 poleconych = 6 $
20 poleconych = 12 $
30 poleconych = 18 $
50 poleconych = 30 $
70 poleconych = 42 $
100 poleconych = 60$

Prosta kalkulacja dla użytkownika Premium (golden):

4 własne kliki * 30 dni = 1,20 $
3 poleconych * 4 kliki po 1 centa * 30 dni = 3,60 $
10 poleconych = 12 $
20 poleconych = 24 $
30 poleconych = 36 $
50 poleconych = 60 $
70 poleconych = 84 $
100 poleconych = 120 $

Są to miesięczne zarobki przy określonej liczbie poleconych. Teraz pomnóżcie sobie to przez kurs dolara, który teraz wynosi ponad 3 zł. Wyobraźcie sobie ile zarobicie zdobywając większą liczbę poleconych.

Członkostwo Premium w neobux kosztuje 90$ za jeden rok. No tak ktoś sobie pomyśli, że za drogo, ale jeszcze nie powiedziałem ile kosztują paczki poleconych

Pakiety poleconych do wynajęcia na jeden miesiąc dla Standardowego użytkownika:

• 3 – cena: 90 centów
• 10 – cena: 3$
• 20 – cena: 6$
• 30 – cena: 9$
• 50 – cena: 15$
• 70 – cena: 21$
• 100- cena: 30$

Jak widać użytkownik standard za wynajętego poleconego płaci 30 centów, natomiast użytkownik Premium zapłaci 20 centów. Przy paczce 100 poleconych członek premium oszczędza 10 $. W innych buxach poleconych kupuje się na stałe i po znacznie droższych cenach i się jeszcze okazuje, że nie klikają.

Oczywiście duża część użytkowników w neobux posiada większą ilość poleconych, nawet kilka set osób albo też i tysiące, a to dlatego, że jest to opłacalne.

Policzmy korzyści dla użytkownika Premium:

Koszt kupienia członkostwa na rok = 90 $
Wynajęcie poleconych : 500 po 20 centów = 100 $
Przychód miesięczny: 500 poleconych * 4 reklamy * 30 dni = 600 $
Zysk = 600 $ - 190 $ = 410 $
Zakładając, że w przyszłym miesiącu znowu wynajmiemy poleconych to nasz zysk wyniesie
410 $ - 100 $ = 310 $

Chciałbym podkreślić jeszcze raz, że jakość poleconych jest wysoka, ponieważ żeby zarabiać trzeba klikać, bo inaczej kliki poleconych nie będą dodane na nasz rachunek. Ta zasada rozwiązała problem nie klikających użytkowników, ponieważ wszyscy się boją o swoje profity. Po tej mojej krótkiej analizie wynika, że opłaca się inwestować w neobux.
Jedynie co trzeba zrobić, to zainwestować i klikać cztery reklamy dziennie.

Mam ogromne doświadczenie jeżeli chodzi o firmy „ get paid to click ”. Mam dosyć oszustów i chcę wam przekazać moją drogocenną wiedzę, abyście nie byli ofiarami nieuczciwych ludzi. Jedyną firmą, która mi zapłaciła należne pieniądze był neobux. Tak więc jeżeli ktoś zamierza zarabiać poprzez buxy, to polecam tylko tą firmę. Owszem pojawiły się inne firmy płacące natychmiastowo, ale ich ceny odnośnie poleconych są trochę wyższe.
Tak, więc jak ktoś umie kalkulować, to dojedzie do wniosku, że neobux jest najlepszy. Poza tym firma ta posiada bardzo oryginalny skrypt, co ją odróżnia od innych buxów, które w 99% są oszustami.

Chcesz zarabiać prawdziwe pieniądze, to tylko w neobux !!

Tutaj zainteresowani mogą się zarejestrować:

http://www.neobux.com/?r=tomgrzesiu
  • prawdziwe zarabianie Autor: tomgrzesiu