Forum Giełda +Dodaj wątek
Stąd się właśnie biorą "gepardy biznesu". Rolą Agencji PR jest to, aby firma będąca pod jej "opieką" dostawała takie coś. Jako, że PSW zasługuje (w ocenie inwestorów, czego nie da się ukryć na tym forum) na najwyżej "buraka biznesu". Myślę, że musieli kupić "geparda" lub sami go zorganizowali, czego już sprawdzać mi się nie chce, bo żal mi czasu na krafców. Spójrzcie na referencje firmy zajmującej się PR :) Sami starzy znajomi. Pozdrawiam kolegów po fachu, którzy zarywają noce na próbach wymyślenia tego, jak to odkręcić.

Przygotujcie się na atak "pozytywnych" informacji, ale pewnie do czasu, kiedy PJARY zorientują się, że im się hajsy nie zgadzają.
  • PR dla PSW Autor: ~DaWiD

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,01 2014-04-04 14:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.