Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,85 zł , zmiana od tamtej pory: -10,19%

Powiadomienia

Trochę z innej beczki. Zostawiam akcje IRL na dłużej ale nie chce mi się śledzić notowań na bieżąco bo i po co. Stąd pytanie czy jest jakaś aplikacja, najlepiej na smartfona, która powiadomi mnie od razu jak tylko spółka wypuści jakiś komunikat? GPW niby taką zrobiło ale nie działa zbyt dobrze bo czasem nie wysyła powiadomień. Może jest coś lepszego? Może być też jakiś inny serwis, niekoniecznie smartfonowy, który wyśle mi maila?
  • Powiadomienia Autor: ~majk

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTERAOLT -0,84% 11,54 2022-03-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.