Gość wie co pisze już nie raz zarobiłem dzięki niemu:
ostatnio było kilka spółek ze spektakularnymi wzrostami na nc. urlopy.pl około +300% w tydzień, artefe +130 w 2 sesje i to jeszcze nie koniec. w chwili obecnej hurtimex jest po pierwszej sesji wzrostowej +33%, warto wspomnieć tu o cenie emisyjnej 3,19 i niskim FF. łączna liczba akcji to 10mln a ff = 20% czyli jedyne 2mln sztuk. Osobiście nie zdziwiłbym się jak byśmy niedługo zobaczyli 1,50 to przecież tylko połowa ceny emisyjnej. Na ostatniej sesji wzrost był potwierzony obrotem nawyższym w historii a byłby dużo większy tylko widłowy nawet po fixingu nie pozwolił handlować akcjami a tko na fixie był na poziomie 0,49pln. wiem że ciężko będzie kupić w przedziale 0,35-0,50 by nie ma podaży. pozdrawiam
Re: polecam
Autor: ~anty paździoch [77.112.144.*], 2009-08-08 09:48
Pazdzioch co sądzisz o URLOPACH ?
Czy akcje tej spółki nadal będą wzrastac?
Re: polecam
Autor: ~pazdzioh [192.168.1.*], 2009-08-08 10:22
osobiście widzę jeszcze miejsce na wzrosty, jednak końcówka ostatniej sesji sugeruje lekki zjazd w dół. dodatkowo zwiększony ruch na hurtimexie i wzrost (pierwszy w fali spekulacyjnej) spowoduje realizację zysków na urlopach i przejście części kapitału na hurtimex bo nie ma co ukrywać to kapitał spekulacyjny i w najbliżyszm czasie będzie pompowanie następnych spółek na nc. Mam nawet kilka typów co do kolejności pompowania, ale napiszę dopiero jak sprawdzę informacje o spółkach.