Forum Kryptowaluty +Dodaj wątek

Ponownie CHAINCORN - 19,03 public sale / 21.03 listing na giełdzie

Cześć, od pół roku interesuje się krypto walutami, z różnymi efektami, trochę przez ten czas doświadczenia się złapało na własnych błędach, wchodzenie w trakcie projektów różnie się kończyło, napewno nie generowało takich zwrotów jak wejście od początku w projekt, ale ostatnio staram się jak najwięcej uczestniczyć w presale (ido). Dobry reserch projektu zrobić i w niego wchodzić na samym początku, daje to najlepsza szanse na zwielokrotnienie zysku. Oczywiście trzeba być czujnym w co się wchodzi bo czasem się można naciąć.

Ja mam parę projektów na oku na te chwilę w które coś wrzuciłem, ostatnio właśnie interesuje się jednym projektem także polskim, jak i widzę już parę osób założyło takie wątki: 

"chaincorn".

Parę filmów opisujących projekt nagrało polskich youtuberów warto zajrzeć, jest także film w CEO przedstawiający projekt: 

Łukaszem Kalbarczykiem 

Presale już było, w zależności za ile kupiłeś bnb to cena za token mogła być różna na dzień zakupu wychodziło około $0,016 
teraz zbliża się public 19.03 a 21-22.03 listing na panceswap (szczegóły dokładne są na stronie projektu), ciekawe z jakim kursem wystartuje projekt , na pewno cześć osób będzie chciała sprzedać część tokenów na samym początku to cena spadnie po czym się ustabilizuje, a dalej co będzie się działo to oczywiście zależy od twórców projektu czy poprowadzą go zgodnie z roadmapą i spełnią to co obiecali zrobić.
Jak narazie idzie to w dobrą stronę, darmowe zrzuty tokenów ostatnio dla holderów 10set ogłosili, fajna reklama. 
Ponowna tura programu pionnier wystartowała, wcześniejsza się już zakończyła, osoby z największa ilością punktów wygrały, teraz w puli są nagrody:

As an early pioneer, you have the chance to earn rewards. Cash:
2x $40 000
3x $10,000
5x $5 000
60x $500
30x $50

Wydaje mi się że większe szanse, zyski niż przy zwykłych airdropach, warto spróbować może coś skapnie.

Jak ktoś jest zainteresowany może wejść do konkursu przez stronę dział pioneer (be a pionner na samej górze)
https://chaincorn.com/

lub przez mój link polecający:

https://wn.nr/GQC5W5

ja za to zbieram dodatkowe punkty do konkursu

a także ostatnia szansa na public sell kupić token przed listingiem lub po listingu jak cena sie ustabilizuje.

Ale żeby nie było tego mało także jest kolejny konkurs a wystarczy wziąć udział w prostej grze:
https://play.chaincorn.com/

Rewards:
The best player: $1000 in CORNX tokens.
TOP 20 players: $200 in CORNX tokens.

End date: March 20thRewards:

End date: March 20th
Rewards:

End date: March 20th
Rewards:

End date: March 20th Pioneers!
  • Ponownie CHAINCORN - 19,03 public sale / 21.03 listing na giełdzie Autor: piotrek1234