Z opiń akcjonariatu wnioskowac można,że wszyscy sa już zmęczeni tym kręceniem 'wałków"na Warimpexie. Każdego szlag trafia jak sie widzi,gdy 200szt akcji zwala kurs o kilka %.ponadto ff spólki w wolnym obrocie jest tak mały,że szkoda gadać.
Nie ma komu kupować ,więc 100szt działa wiele na spółce.Wykorzystuja brak popytu i robia co chcą.Każdy spadek o kolejne 10% powoduje,że "puszczają zwieracze' i wielu podchodzi z załozenia- po co mam kupować,jak kupię niżej.Tak oto rodzi się zwalanie kursu.Ta spółka od debiutu leci na ryj non stop.Garstka zarobiła z 5 zł na 9 zł. Nawet nie wiem po ile akcji mieli skoro tak sie cieszą zarobkiem nie wiem jakim. W mojej subiektywnej ocenie nawet 10,15zł jest atrakcyjne do kupna biorąc pod uwagę cenę,z jaką startowała spółka na debiucie.Potrzeba tu chyba spekuły,która by rozkręciła kurs. Naprzód zarząd musiałby chyba wpuścić trochę akcji do rynku by była spółka płynna.
Póki co,brak całkowity płynnosci. Ciekawe czy ruszymy na 20 zł-przydało by się,zachęciło to by innych graczy spekulantów.Wkońcu ostatnia rzecz,podniesiono cene skupu akcji do 8 Euro 9daje to na nasz kurs 32 zł!0.wszystko mozliwe.