Pana Marcina nie czepiał bym się osobiście ma prawo zarabiać i zrobił to książkowo. Dobrze. Skutecznie.
Dlaczego ja straciłem ? bo jestem słaby? zły , niedouczony ? - Nie i nie szukam tu pocieszenia
50k zł niby dużo ale z 2 strony kropla co inni stracili .
Wczorajszy obrót nie był obrotem naturalnym - od kilkuset sesji obrót na sesje ok 1 mln zł !!! wczoraj skromne 20 w momencie gdy :
Czekamy na decyzje o decyzji węglowej która wg mnie ma ogromne znaczenie
Nagle w środku sesji kurs nurkuje powód jasny sprzedaż akcji przez Pana Wojewódkę ( spoko ma prawo to zrobić jego akcje również jest mocno w plecy) nie było by nic w tym dziwnego gdyby nie to w jakich okolicznościach idzie info ( moja ocena ) po sesji info o odkupie tej samej ilości ..strata podakowa ? a może chęć posiadania większej ilości akcji ? a może zaniżenie kursu .
No nie oszukujmy się mógł dać info po sesji o kupnie i sprzedaży nie spowodowało by to paniki.
Ja spanikowałem i to był główny powód mojej decyzji czy wpłyneła ona na moją inwestycje - Tak.
Czy mam pretensje do Pana Marcina - NIE NIE MAM
ale już do insajdera do polityki i do pani prezes : TAK - wkońcu PAN MARCIN REPREZENTUJE SPÓŁKĘ
Moja ocena ; nie takie numery na takim stanowisku . Nie tak . Nie w takim momencie .
Pozdrawiam Panie Marcinie Wesołych Świąt !