Forum Giełda +Dodaj wątek

Podsumowanie dnia

Witam

Dzisiejsza sesja, pierwsza od mojej propozycji o Ibizie, okazała się bardzo dobra. Po porannym niezwykle spokojnym początku sesji nastąpiło zdecydowane ożywienie, poprzedzone ewidentnym oczekiwaniem na rozwój sytuacji. Gdy inwestorzy zdali sobie sprawę, że zejście poziom 0,11 jest mało możliwym scenariuszem, zaczęli skup po 0,12 i 0,13. Ostatecznie dotarliśmy do poziomu 0,14 i tam też zakończyliśmy sesję.

Technicznie jest świetnie.

http://yfrog.com/44iicd1p

Na dzisiejszej sesji przebiliśmy następujące średnie kroczące: 20, 30 i 45-sesyjne. Daje to silny sygnał kupna. W dalszym ciągu obowiązuje sygnał kupna MACD, a o przewadze popytu świadczy dzisiejszy wolumen - najwyższy od kilkunastu sesji, a tym samym nie na tyle duży, aby spowodować wykupienie rynku.

Dziś spółka urosła 16,67%. Myślę, że popyt dopiero się obudził i niebawem może rozpocząć skup akcji pod NWZA, które odbędzie się za 8 dni. Będą na nim podjęte kluczowe dla spółki decyzje. Zarząd stara się uzdrowić spółkę, w mojej ocenie te starania są dobre, a sama w sobie spółka ma najgorsze za sobą.

Proponuję spojrzeć także na wykres tygodniowy. Jak dla mnie obecnie wygląda świetnie, zważywszy na przebicie przez RSI linii wyprzedania, a także samą formację, próbującą się tu ukształtować...

http://yfrog.com/0ziicw1p

Zapraszam do kupna akcji spółki Ibiza Ice Cafe. Myślę, że to dobra inwestycja. W dodatku nie jest to tylko i wyłącznie moja opinia

Pozdrawiam!

no i ja się podłączam do tej opinii ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.