Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,87 zł , zmiana od tamtej pory: -99,66%

Podsumowanie

Wszystkim obecnym i byłym akcjonariuszom spokojnych świąt życzymy....owieczki :-)
Ale zarobiony dziś byłem 10 razy sprzedałem i 10 razy kupiłem. Wyszło mi że nie mam podatku...bo chyba oD 0 nie można mieć podatku haha i jeszcze jedno wyszło mi że skarbówka będzie musiała mi zwróci podatek. A wam jak wyszła ta optymalizacja?

AAAA i wiecie że nie kupuje się w tym roku tylko 2 stycznia bo...jak bedzie się sprzedawać w 2018 to nie liczą się koszty uzyskania czyli prowizja za zakup bo te akurat koszty są poniesione w tym roku i tylko do tego się liczą. Czyli kto jeszcze nie sprzedał może to zrobić 27 grudnia i wtedy koszty prowizja z zakupurazem żesprzedażą pomniejszyć podatek...Ale uważajcie jak ja bo od 0 i tak nie ma podatku hhah
  • Podsumowanie Autor: ~SwetnyyMikolaj

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
URSUS -4,91% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.