Chciałem pozostawić się anonimowy ponieważ pijąc herbate właśnie przyszła mi myśl pewna a mianowicie mam włączone gg a tu nagle ta reklama mi wyskakuje patrze głębiej a tu Marcin: Cześć właśnie dostałem tyle i tyle Krzysiek na to: a jak to zrobiłeś Marcin: wypełniłem formularz,zrozumiałem w tym momencie że ludzie zarabiają na takich reklamach dosyć sporo od samego klikania to po pierwsze,po drugie ani ten Marcin ani Krzysztof nie mają zdjęcia na profilu w reklamie a dlaczego? ponieważ imiona były wymyslone właśnie przez operatora takich reklam po prostu zbieżne po za tym mogliby wstawić czyjeś zdjęcie lecz to jest oczywiste że by to było naruszenie praw dlatego sprytnie to zrobili moja myśl polega na tym żebyście nie klikali w durne reklamy tylko żebyście otowrzyli oczy na świat i na to co się naprawde dzieje na świecie,jeżeli dobrze poszukacie to uwierzcie mi że stanie się to dla was bardziej interesujące niż ta reklama która nic nie daje poprzez wypełnianie formularza,Dobranoc i pozdrawiam.