Uwaga na firme /trade.trader-trust.eu , na początku zachwalają że wpłać nam 250 euro a już zaczniemy zarabiać dla ciebie ciagle dużo pieniędzy , po 2-3 dniach okazuje się że to zamała kwota dopłać kolejne pieniądze i tak jest przez cały czas doszedłem do 8000 euro i dalej za mało nie opłaca im się współpracować , wszystkie wpłaty są realizowane nie do nich na konto bezpośrednia ale na jakieś osoby prywatne z Malty czy Cypru lub przez zakup bitcoinów i przekazanie ich im . Potem jak powiedzieli że im się nie opłaca ze mną współpracować poprosiłem o wypłatę moich pieniędzy to stwierdzili że ich marża nie jest jak mówili na początku 10% tylko 20% bo ja nie chciałem wpłacić dodatkowych pieniędzy i żekomo kwota była za mała i nie zarobili tyle ile chcieli , zgodziłem się na to żeby odzyskać chociaż część moich pieniędzy ale to nie taka prosto sprawa tu pojawia się kolejny problem nie mogę im zapłacić z tych pieniędzy które są u nich tylko musze dopłacić kolejne pieniądze około 520 euro znów na jakieś dziwne konto . To ewidentni oszuści a ja byłem głupi że w porę się nie zorientowałem , ostrzegam wszystkich żeby nie byli tak naiwni jak ja . Poandto powiadamiam policje i KNF więc pewnie będa mieli jakies problemy.