propozycję.
"Do naszego WIGOMETRU przyjmowane będą tylko wpisy dokonywane na wątku od piątku do niedzieli 19.03.2017 do godz. 23. "
To nie jest zły pomysł biorąc pod uwagę, że muszę czekać do godz. 24 na ostatnie typy. Pomysł jest do rozważenia.
Pierwszą rzecz którą zrobiłem po powrocie z brydża to było sprawdzenie jak zostały rozliczone kontrakt.
Otworzyłem Stooqa i widzę 2280, otwieram forum Fw20 czytam i nic nie rozumiem..... zosia3005 podaje kto wygrał Z, a tam mnie nie ma.... co jest grane przecież obstawiłem 2285.
Nerwowo patrzę na wykres, czytam i się zastanawiam co jest grane ..... szukam dalej, czytam WII - widzę 2305 na serii H i 2280 na serii M.
Nieźle... następne pudło.
Krótki sen, zebranie wspólnoty mieszkaniowej, przygotowanie PIT38 za 2016 (zero podatku), skoki na mamucie (chłopaki nieźle sobie polatali) i spoważniałem ..... .
@pijok - chętnie zaliczę tobie wzrost za ubiegły tydzień pod warunkiem, że nie cofniesz nas do marca 1953 r. Płakać zapewne płakałem, ale nie z powodu wydarzenia, którego byłeś świadkiem (tak sądzę, ale może się mylę).
Tygodniowe wzrost zaznaczyłem na zielono już dawno, ale te procenty .... imponujące.
4,41% na WIG20, na Fw20 5,11%, a na WIG-u 3,64%.
Wirtualny przyrost PKE powyżej ww. wartości też nie wygląda źle...... .