Forum Giełda +Dodaj wątek

Orzeł Opony - koniec smucenia, na Alchemii na PP tez tak bylo

Wielu nie lubi i nie moze uwierzyc ze spolka przez ciezka prace zdobywa dotacje; np. teraz juz pare znanych mi zakladow zbudowalo cale przedszkole za kase z UNII, inni im zAzdroszcxa i mowia, ze to male piwo.

Inny obrazek: - to kiedys inwestycja w strefie ekonomicznej i brak podatkow przez nominalnie 10 lat-oczywiscie nasi musiali to np w Krakowie spiepsss-Szyc, ale to nasze malpy, nasz cyrk.

Teraz WD...cos tam; dostal szanse, bo tak trafil i zdupcyl cala szanse. teraz placze i robi smieszny ruch wywalajac najleprrrrzewiepsze spolki do cudzego funduszku, taki sobie duszek...i nic.

Ale zeby smucic sie tym ze Orzel-nie kanarek czy kanar-nawet siedzcy na oponie- nie mozgowej-mial nie miec szansy na dobry biznes po takich udanych dotacjach obligacjach i akcjach to jest mi dziwnie smieszno i glupio.

ale kazdy ma swoj biznes, jaki lubi...

mecenas-nie czytac!!!

Ja tez mam swoje kanarki i szklanki. ale swoje szanse oceniam na trzezwo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORZLOPONY -0,71% 2,78 2025-11-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.