To bardzo ciekawa spółka. Sukcesywnie realizują strategie mają wizję rozwoju i przede wszystkim wykorzystują niisze budują markę i rozwijają eksport. Myślę że nadchodzi szybko moment przełomowy te komunikaty nie są dla nas ta strategia rozwoju jest skierowana do myślę jednego lub kilku dużych inwestorów którzy wahają się czy wejść z dużą kasa. Środkami które pozwolą na budowę nie jednej linii ale NOWYCH hal produkcyjnych i do skokowego zwiększenia produkcji. Jeśli dobrze myślę to mówimy o zwiększeniu produkcji x5 lub x 10. To jest ten moment gdzie oni mają know how i potrzebują gości z naprawdę duża kasa żeby odciąć że światowego rynku konkretny kawałek torrtu a nie zadowalać się okruszkami. Najważniejsze że mają wiedzę dbają o jakość i te kolejne zlecenia wskazują że odbiorcy za granicą chcą z nimi współpracować. Myślę że złotówka za akcję to przeszłość to może być eksplozja w kierunku bardziej 10 zł wystarczy informacja o wejściu dużego inwestora żeby przekroczyć 5 zl. A ta strategia to w pewnym sensie prospekt emisyjny w wersji light a mnie jedna rzecz przekonuje ci ludzie realizują strategie są konsekwentni i mają dużo determinacji szczęścia oraz współpracują z właściwymi ludźmi. Za parę lat może to będzie czołowy producent w tej części Europy oni działają w wielu krajach mają dobre produkty i świetny działa współpracy zagranicznej naprawdę szacunku ci goście dojdą w życiu do czegoś teraz trzeba im tylko myślę ok 10 mln PLN żeby nas zaskoczyć naprawdę. A jak ten nowy Inwestor da kasę wierząc w to co ja to będzie jazda bez trzymanki