Szkoda gadac, ja jeszcze sie dziwie, ze sa ludzie co w te g**no wierza, siec gabinetow!!!!!!!
MEGA UBEZPIECZYCIEL
MEGA PARTNERZY
Gdzie kuzwa? Bo ja do cholery nie widze od dawna zadnego infa o tym tylko pie**zenie spolki o rozmowach, juz mialy byc infa podane przed ostatnim NWZA i dupa, do tej pory nic nie ma.
Nawet z tym syfilisem nie da sie w zaden sposob skontaktowac, ani mailowo ani telefonicznie. Wszystko gluche, inwestor g**no sie do wie jak zwykle.
A 4 grosze? Zaraz beda, po 5 groszy juz nie ma chetnych, lada dzien a zaliczymy 4 grosze na spolce.
To do cholery kto kupi te dodatkowe akcje? No kto? Jak nie ma już żadnego dyskonta na spółce.
Ludzie uwierzcie, wreszcie, ze z tego nic nie bedzie. Sprzedajcie akcje póki kurs nie zaliczył jednego grosza!!! ? Bo wtedy to już w życiu nie wyjdziecie z tej spółkji. Z zainwestowanych 2 000zł zostanie Wam 100zł. Chcecie tego?
Chcecie nadal karmic tych ... z denty darmową kasą, WDM, który nabrał Was na 15 groszy? A teraz akcje są po 5 gr.
Ludzie do cholery jasnej przejrzyjcie na oczy, ze oni robia Was w balona!!!
Nie ma nowych klnik, nie ma nowych gabinetów. Szczegółów dotyczacych franczyzny nie znamy, jest puszczone puste hasło. Nic nie wiadomo, w ogole oni robia zeby, byl ktos tam w tych klinikach?
Jak do tej pory są niby dwie kliniki w wawie i wroclawiu, a cala reszta to LISTY INTENCYJNE!!!!!!!!!!!!!
To nie są podpisane umowy, listy intencyjne to ja moge i powysylac do INGBSK, KGHM, ORLENU ETC. że będe im mył podłogi za pół darmo.
Zrozumcie wreszcie, ze ta spolka przyszla na gielde po to, zeby zebrac kase, a co z nia zrobia sami wiecie, nie bedep isal bo mnie jeszcze do sadu pozwą.