Forum Giełda +Dodaj wątek

No i mamy 4 grosze zaraz za rogiem

Szkoda gadac, ja jeszcze sie dziwie, ze sa ludzie co w te g**no wierza, siec gabinetow!!!!!!!
MEGA UBEZPIECZYCIEL
MEGA PARTNERZY

Gdzie kuzwa? Bo ja do cholery nie widze od dawna zadnego infa o tym tylko pie**zenie spolki o rozmowach, juz mialy byc infa podane przed ostatnim NWZA i dupa, do tej pory nic nie ma.

Nawet z tym syfilisem nie da sie w zaden sposob skontaktowac, ani mailowo ani telefonicznie. Wszystko gluche, inwestor g**no sie do wie jak zwykle.

A 4 grosze? Zaraz beda, po 5 groszy juz nie ma chetnych, lada dzien a zaliczymy 4 grosze na spolce.

To do cholery kto kupi te dodatkowe akcje? No kto? Jak nie ma już żadnego dyskonta na spółce.

Ludzie uwierzcie, wreszcie, ze z tego nic nie bedzie. Sprzedajcie akcje póki kurs nie zaliczył jednego grosza!!! ? Bo wtedy to już w życiu nie wyjdziecie z tej spółkji. Z zainwestowanych 2 000zł zostanie Wam 100zł. Chcecie tego?

Chcecie nadal karmic tych ... z denty darmową kasą, WDM, który nabrał Was na 15 groszy? A teraz akcje są po 5 gr.

Ludzie do cholery jasnej przejrzyjcie na oczy, ze oni robia Was w balona!!!

Nie ma nowych klnik, nie ma nowych gabinetów. Szczegółów dotyczacych franczyzny nie znamy, jest puszczone puste hasło. Nic nie wiadomo, w ogole oni robia zeby, byl ktos tam w tych klinikach?

Jak do tej pory są niby dwie kliniki w wawie i wroclawiu, a cala reszta to LISTY INTENCYJNE!!!!!!!!!!!!!

To nie są podpisane umowy, listy intencyjne to ja moge i powysylac do INGBSK, KGHM, ORLENU ETC. że będe im mył podłogi za pół darmo.

Zrozumcie wreszcie, ze ta spolka przyszla na gielde po to, zeby zebrac kase, a co z nia zrobia sami wiecie, nie bedep isal bo mnie jeszcze do sadu pozwą.
  • No i mamy 4 grosze zaraz za rogiem Autor: ~tymon

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.