Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,93 zł , zmiana od tamtej pory: -52,80%

nie widze sensu polemiki

19 MAR jest po to by ujawniać PRYWATNE transakcje osób powiązacych - więc jesli akcje pożyczono PRYWATNIE Marcinowi Gortatowi to żaden dokument tego typu by nie powstał.
on powstaje tylko wtedy gdy osoba związana ze spółką robi operacje PRYWATNIE na jej akcjach.

Jesli np spółka SKUPUJE swoje akcje - to nie masz 19 MAR

sorki nie ogarniasz tego........

Ja jeżdzę po firmach - finanse ich mnie interesują o tyle o ile ma to działać tak jak chce mój wlaściciel...........

a co najśmieszniejsze - na mój wątek, że akcje D nie powinny od 13 miesiecy istnieć - cisza

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OZECAPITAL 0,00% 0,40 2026-02-17 11:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.