...bo sobie monitor z wrażenia oślinisz, pieniaczu.
Nikogo nie umoralniam, po prostu prostuję "merytoyczne" bzdury , wyssane z palca info o 700 komentarzach Steam 9.10 rano. Komunikat był precyzyjny - 605 komentarzy dla kopii kupionych an Steam, nie było mowy o żadnych 72h, za to wyraźnie było napisane o "momencie publikacji raportu"
Nigdzie też nie pisałem, że BKD miał lepszy debiut , bo to byłby absurd, za to pisałem, że od bodaj 12 dnia PS mial lepsze miejsca na GTS niz Succubus. I to wszystko. Poza tym kto powiedział, że nie mam też MMS? Bo Drago akurat mam. :) A MMS ma potencjał, szczeólnie ciekawie może być po wydaniu wersji konsolowejm , do której Succubus nadaje sie nawet bardziej niż do wersji PC.
A jak gdzieś widziałeś "perłę" na forum BKD, to idź może do dobrego lekarza. Pomijając, że nic takiego nie pisałem, to nawet nigdy nie uzywam takich śmiesznych, januszowych określeń. "Perła" #jprdl, co za komedia :)))
Jak cokolwiek sprostujesz to zaraz podejrzenia o trolling i nastawienie jakby to ajakąs "wojna" między jednbą a drugą grą, albo jedną a drugą firmą była i jakby nie można było dostrzegać pozytywów i negatywów i tu i tam.