Forum Giełda +Dodaj wątek

Na stronie Permedii ??

Nie po to spółka wszystko usunęła ty ogłaszać coś na swojej stronie. Tego po prezesie bym się nie spodziewał, byłoby to miłe zaskoczenie.

Jak pamiętam z dawnych ogłoszeń systemu Emitent, to na WZA w poprzednim roku pojawiło się dwóch drobnych akcjonariuszy. Tak było napisane, że proponowali sprzeciw do jakiejś uchwały. Tak więc, nie spodziewam się wielkich tłumów w Lublinie.

Sądzę że spółka będzie się starała wypełnić wszystkie formalne obowiązki. Więc ważne jest gdzie spółka ogłasza (jest zobowiązana ogłaszać ) to co się w niej dzieje i gdzie, w związku z tym można się zapoznać z tymi materiałami.

Ktoś uprzednio w innej dyskusji sugerował ze w jakimś sądzie w Lublinie oddział w Świdniku, czy coś w tym rodzaju, jeśli nie przekręciłem. Ja rozważałem czy może Monitor Sądowy i Gospodarczy. Ale jak ostatnio sprawdzałem w internecie od początku roku nr. 1 do nr.96 nic nie wyszukało pod hasłem "Permedia".

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PERMEDIA -1,79% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.