Wysyp tropi Bo już niedużo akcji zostało w waszych rękach. Każdy myśli że jak na sprzedaż jest wystawiony milion akcji to dla każdego starczy że te akcje są na wyciągnięcie dłoni. Tak ale tylko dla kilku osób które wezmą zdejmą i koniec. Generalnie zaczął się wysyp osób które twierdzą że emisja za grosz że spółka nic nie warta dziwne ze się tak interesują. A fakty są takie że ta spółka ma know how patenty pomysły naukowców i co najważniejsze jest jakiś czynnik którego ejszcze nie znamy który spowodował przyspieszenie prac nad połączeniem. Dziwne ze tak rok czekali i tak nagle teraz. W każdym razie gołym okiem widać że idą zmiany że coś ruszyło że zmieniają się nawet informacje podawane przez spółkę ze coś ruszyło. I teraz sprzedawać to może bez sensu może warto poczekać. Ja mam wrażenie że zostaliście bez akcji stąd ta nerwowość.
Pytanie czym się ta spółka zajmuje. Warto poczytać być może za kilka tygodni miesięcy kiedy już każdy będzie wiedział to będzie poziom x5. Mnie przekonuje jedno gwałtowny wzrost aktywności osób szerzących jawnie nieprawdę to oznaką skowytu tych bez akcji tych co sprzedali na ostatniej podbitce i machali do 5 groszy machali machali i sobie pomachali.okazalo się że spoleczka nie czeka i jest już widoczna ale z daleka