dzisiaj wyszedłem po 38 zł i ze śr 50 zł dostałem po tyłku...po obecnym kursie to byłby dramat a jutro obawiam się że może być także nie ciekawie. Nie rozumiem do końca tych spadków pod względem logiki obsunięcia się kursu o 35% ( tak jak nie rozumiem wyceny farm ponad 30 zł...) alę uciąłem pozycje poniewaz 1. realia a oczekiwania inwestorow.. 2. kapitalizacja przed premiera a obecne perspektywy zysku w czasie x...3. dywersyfikacja ryzyka na wypadek dalszego spadku sprzedażowego.
pomijajac aspekt inwestycyjny jestem rozczarowany nieco trywialnymi bledami z lokalizacja jesli chodzi o zespol ale bledow nie popelnia tylko ten co nic nie robi...mysle ze jednak najwieksza bolaczka tej gry jest to ze gracze do niej nie dorosli. do produkcji zbyt ambitnej, zmuszajacej do myslenia itd. Zostanie pewnie grono ludzi którzy za ten tytuł daliby się pociąć...ale swiat jest brutalny i wszystko jest przeliczane na szt/$...reasumujac mam jednak nadzieje ze pomimo pesymizmu, PD jeszcze sie podniesie i da w niedalekiej przyszlosci dobrze zarobic zarowno tworcom jak i inwestorom. pozdrawiam