Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,48 zł , zmiana od tamtej pory: -81,76%

Merytoryka i prawda wg. adama

Oto kilka przykładów:

TU 1 PAŻDZIERNIKA + 50%) % Autor: ~adam [89.64.5.*] 2018-08-21 11:47
Na jednej sesji- jestem o tym przekonany.

Re: TU 1 PAŻDZIERNIKA + 50 % Autor: ~adam [89.64.5.*] 2018-08-21 12:11
Po zapoznaniu się inwestorów ze sprawozdaniem za 2 kwartał

Re: TU 1 PAŻDZIERNIKA + 50 % Autor: ~adam [89.64.5.*] 2018-08-21 14:01
A ty dalej naganiasz na spadki - wartość PRIMETECH na dzisiaj to 5 zł.30 gr

DLACZEGO KUPIŁEM PRIMETECH ? Autor: ~adam [89.64.2.*] 2018-08-19 18:41
1 . Ma mało akcji -15 mln 610 tys.-z czego w wolnym obrocie tylko 5 mln 300 tys.akcji. 2. Zlecenia usług dla kopalń będą "szły" przez PRIMETECH-celem skorzystania przez FAMUR z 2 mld.tarczy podatkowej. 3. PRIMETECH jest w jednej grupie finansowej z FAMUREM i konsolduje wyniki z Famurem 4. Kasa zgromadzona jest w rezerwach i gwarancjach które w odpowiednim czasie zostaną rozwiązane -w kwocie kilkudziesięciu milionów zł. 5 . Spółka jest "wyczyszczona" po głębokiej 3 sesyjnej korekcie. 

Re: DLACZEGO KUPIŁEM PRIMETECH ? Autor: ~adam [89.64.4.*] 2018-08-19 19:46
Nie lubię hejterów i troli - oni właśnie mi dyndają.

A teraz Kopex jest "be", bo .... adam sprzedał na górce i trzeba odkupić taniej pod kolejne kółeczko.
  • Merytoryka i prawda wg. adama Autor: ~sergio

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRIMETECH -0,99% 0,27 2024-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.