Forum Giełda +Dodaj wątek
(siedze sobie i pije piwo ale mnie przymuliło chyba napewno jestem pijany) dzisiaj zysk 25 % może byc więcej na tym blucie nawet 0. 20 gr ale mi 25 % wystarczy wiec ja obserwowałem cerka wywalali konkretnie wiedziałem ze tak się skończy DLACZEGO były brane małe pakiety 15 tys, 50 tys itd .Grubas by wzioł wszystko za jednym zamachem. moi (straciłem wątek baba mi cos pier...) więc weż jeden z drugim pożyczke z banku i postaw kupie 10 mln za 0.10 zobaczymy czy tak chetnie beda wywalac. Niewiem czym to sie skończy kupie 190 tys za 0.10 ? ...Chociaz 0.10 brzmi bardzo dobrze przekonująco i chyba dam sie skusic AM...AM. wkażdy bądz razie jutro macie 0.10 100% JUTRO obstawiajcie nico wictoria na dolnych widłach tyko i wyłącznie na dolnych widłach ludzie tam pomału wpadają w panike 2 gr macie jak w banku nara...........................................
  • mentor Autor: ~adam nieudacznik

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.