Lekki tekst na wieczór
Moja wyobraźnia jest raczej duża ale pewne zdarzenia je przerastaja
Takie ostatnie znalezione w sieci
1 /https://www.facebook.com/nomadpartnersPL/?fref=nf
https://www.facebook.com/nomadpartnersPL/?fref=nf
2 Miluh się kiedyś pytał czy oglądałem film piękny umysł.Oczywiście że tak-ale chodziło mu zapewne o moje iście Maciarewiczowskie myślenie.
Ale jak koledzy wytłumaczyć nawet fakt obecności np polityków w radach nadzorczych spółek np Piechota i Janiszewski doradca Jasiński- a byli i inni.Janiszewskiego wklejają w forum generg jak siedzi obok Buzka w Vancouver aby nobilitować spółkę dać jej niby wiarygodną twarz,Ta Kanada to się nakłada na parę spraw kontrakty stowarzyszena prawne, księgowa pewnej spółki Rosjanka.
Nie mówiąc już o Lanta Banku
Kto tych polityków zapraszał do rad?
Jeden np absolwent uniwersytetu technologicznego w Bygdoszczy za którego to pomocą pewna firma stwarza czujnik elektroniczny i podpisuje list intencyjny z firmą z Vancouver z wymienioną kwotą kilku mln USD a na forum tej spółki piszą że nie ma ofert sprzedaży tego czujnika .A doradca ten sam co projekt PMI
To tylko mały odprysk ale jak zwykle pewnie zbieg okoliczności.A drugą stroną listu biznesmen polonijny-miłośnik teatru
3..Przeczytałem cały Twitter śledzia znalazłem tam w obserwujących nasz często używany NICK
Nie wiem ale psychologicznie pasuje mi do tych tekstów co pisał nick sena.
4 TWÓRCY MATRIXA
GTW za PO bardzo zależy na nieobalaniu mitu Wałęsy aby pozostał sobą a nie TW Bolek wśród Polonii USA więc nie wiadomo do końca jak powstał projekt Amerykańscy reżyserzy Bracia Wachowscy mieli projekt na chwile porzucony aby nakręcić film Tytuł dokładnie nie pamiętam ale jakieś łzy ubola gdzie jak pisało w necie zaprosili do współpracy Mieczysława Wachowskiego.Początek ma być że kierowca stoczniowy mając jakiś problem z odbiorem samochodu prosi o pomoc stoczniowego elektryka i daje mu do podpisu pewne potrzebne w tej sprawie dokumenty które miały służyć do chwilowej pomocy.Nie piszę treści dalej ale ciekawe jest to że obaj TWÓRCY MATRIXA ZMIENILI PŁEĆ i są teraz siostrami Wachowskimi zamiast Andy i Laurenc jest Lana i Lily
Naszła mnie w związku z tym taka myśl
Jakbym nie miał wartości a miał kasę i miał spędzić w pierdlu z 15 lat to chyba bym zmienił płeć bo przecież lepiej.............
Reasumując towarzystwo ma się dobrze do czasu
MATRIX