Zrzucają bo chcą kupić.
Jeśli byśmy w 5 osób mieli np 3 mln PLN nawet mniej to można wywindować kurs na 30 groszy bez problemu.
GPW się może przyglądać ale co to da. Ttzeba się zastanowić czy chce się kupować czy sprzedawać.
Oni podjęli decyzję pół roku temu że sprzedadzą teraz mają mały problem. Mają kasę ale trzeba też zachęcić ludzi do sprzedaży. Wzrosty nie zachęcają do sprzedaży. Prowadzi się taka misterna grę która generalnie daje dobre rezultaty ale pod warunkiem że grupa cwaniaków się nie podłącza bo jak każdy skubnie 1 lub 2 3 czy prawie 5 procent akcji dopuszczonych czyli około powiedzmy miliona akcji czy 5 mln akcji to zaczyna się problem.
Wyrzucili 30 do 35 mln akcji mają ok 4.mln w gotówce. Fajnie jest jak uda się to odkupić za milion lub dwa. No ale jest problem ktoś skubnal 5.mln po około 7 groszy i nie chce oddać ktoś inny milion i robi się problem.
To tak w skrócie.. Ale mądrzy wiedzą. Oni się boją zrobić wirówki na tym poziomie bo każdy mzoe wtedy dokupić a po ostatnim raporcie chętnych do oddawania za darmo może zabraknąć będą musieli się pozbyć resztek swoich akcji. No cóż oni pewnie się bardziej domyślają kiedy będą dobre komunikaty i jak nie będą mieć wyjścia to podniosą kurs żeby jednak mieć akcje w godzinie wybicia. Po obrotach ich poznacie.
Najważniejsze to kwestia podstawowa czyli czy ktoś zacznie kupować duże ilości granulatu wtedy mamy 30 groszy na dzoen dobry i tyle w temacie
Każdy robi jak chce.
Tylko dajcie spokój z jakimś pozwalaniem.
Jeden miał. Pecha kupił po. 99 groszy drugi szczęście kupił po 7. A może ja mam też pecha bo spadnie do 4 tego nie wiem. Jak spadnie będę zalowal że nie kupiłem taniej że jednak zaryzykowałem