Ile jest warta spólka, której prezes jeszcze niedawno byl gotów zasilić kwotą 30 mln przy objeciu nowej emisji po 10 zł (jak sam zadeklarował, że taka cena go interesuje). Dzis za te kase mógłby osiągnąc100%kapitału a nie jedynie zachować swój dotychczasowy udział.
Wniosek: opcja1 - nigdy nie miał lub nie chciał zainwestować tych 30 baniek i szukał tylko frajerów na rynku na nowe akcje.Opcja 2 - ma 30 baniek ale mimo 7krotej przeceny akcji nie pali się ich skupić. opcja 3 - co by nie zrobił to BRE trzyma go za j..ja i jak się upomną o kase to opędzlują komuś to barachło, nie koniecznie dając innym akcjonariuszom na tym zarobić, bo muszą sami odzyskać choć część swojej kasy. Mając powyższe na uwadze niech mi ktoś z tutejszych forumowiczów odpowie dlaczego mam kupować tego śmiecia. A może druch Rysio mi odpowie lub jego anielskie zastępy -epiarowców, co tu udają akcjonariuszy i naruszają swoimi wpisami kilka artykułów ustawy o obrocie, a może pan Mateuszek-podlizuszek,co zaxhwala to telefoniczne badziewie, może IGRupowy ojciec rydzyk, co modli się by pensyjka była jeszcze przez kilka miesięcy za jego bezcenną wiedzę marketingową zdobytą na państwowych posadkach, może te panie co to nie umieją nawet odpowiedzieć z sensem na banalne pytania inwestorów tylko faszerują nas gównianymi informacjami o niczym!!!
W najlepszym wypadku skończy się jakimś wezwaniem np. po 1,6 i wszyscy odetchną i pozbedą się kłopotu. A teraz cenna i darmowa rada dla drucha - to Rynek a nie Rysiek ma zawsze racje.