Dnia 2023-04-29 o godz. 11:06 ~Krzysztof napisał(a):
> Ale wtedy jego już tutaj nie będzie. Chłopak jest bardzo sfrustrowany. Nie potrafię zrozumieć po jakiego gwinta podbijacie tematy typu: Keks chłopaku? Zamiast pisać o czymś sensownym! A już całkowicie nie mogę zrozumieć ludzi jego pokroju którzy nie mając akcji siedzą tutaj na forum i przeznaczają swój bardzo cenny czas (a czas to pieniądz) na plucie jadem wszem i wobec. Już dawno pisałem ze ze względu na takich pajaców to forum powinno zostać zdelegalizowane. Pozdrowienia dla starej gwardii.I do zobaczenia na innych poziomach. Oczywiście wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i nie należy kierować się tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne.
To napisz coś sensowengo o spółce bo to co napisaleś to taki sam bull shit jak jego a nawet gorszy bo on coś tam się odnosi do fundamentów i analizuje potem dzielać to mozolnie przez inflację a w twoim tekscie jest jedna wielka kupa g.:-))))
A to na końcu to już mistrzostwo świata jakich decyzji czym kierować przeciez w tym tekscie nic nie ma wieje pustka i piachem jak na pustyni Gobi. :-)))))))))))))))
Oczywiście wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i nie należy kierować się tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne.