Drodzy Forumowicze ,
podsumowanie roku 2021 wbrew pozorom jest dość optymistyczne .
Konkurs zakończyliśmy na minusie ale w porównaniu do straty - 9761 punktów w ubiegłym roku ,
wynik 2021 : - 782 punkty to ogromny postęp a ten minus to głównie moja wina , bo gdybyśmy nie wzięli mojego wyniku pod uwagę , byłby nawet niewielki plusik !
W roku 2021 w Konkursie Mini Max wzięło udział 16 uczestników , podobnie jak w latach poprzednich.
Tak się składa , że liczba uczestników się nie zmienia , chociaż niektórzy rezygnują a przychodzą inni.
Połowa tj.
8 uczestników ( tj. 50 % ) zakończyło rok zyskiem , a 2 osoby osiągnęły założony cel ( jedna go znacząco przekroczyła a drugiej brakował jedynie ułamek procenta )
Zwycięska trójka to :- yntelygent : 705 pkt = 150 % zysku
- joanna863 : 467 pkt = 100 % zysku
- ravcio : 298 pkt = 64 % zysku
Serdeczne gratulacje !
BRAWO dla Yntelygenta , który wrócił na podium !
Wszystkie wyniki są dostępne w tabeli. Warto przejrzeć losy uczestników i ich wyniki miesiąc po miesiącu bo jest to bardzo pouczające . Można zauważyć wzloty i upadki - ale co ważne , widać tam że nawet z dużej straty można wyjść na duży plus .
Mam nadzieję , że osoby którym w tym roku poszło gorzej a nawet te , którym poszło naprawdę kiepsko ( jak np. mnie - drugi rok z rzędu ) się nie zniechęcą i będą dalej próbować swoich sił - w końcu to zabawa a przy okazji można się czegoś wspólnie nauczyć .
Ze swej strony deklaruję poprawę - 2 lata na pozycji "czarnej owcy" zdecydowanie mi wystarczy a podobno do 3 razy sztuka ! :-)
W naszym wspólnym imieniu , chcę bardzo serdecznie podziękować EmU ,
który prowadzi i weryfikuje Tabelkę , bo bez jego pracy społecznej nie byłoby
wyników na bieżąco on-line a więc najlepszej zabawy - DZIĘKUJEMY :-)
Dziękuję również EmGi za uzupełnianie tabelki w miarę możliwości.
Zapraszam i zachęcam do udziału w Konkursie MINI MAX 2022 .
Pozdrawiam Wszystkich i życzę Szczęśliwego Nowego Roku !